donderdag 19 november 2009

Ding #18: Library Thing

Ik heb al een heleboel titels bij Amazon.com staan als zijnde 'in mijn bezit', dus ik dacht: ik probeer of ik die kan importeren. De uitleg is vrij duidelijk, en ik denk dat 't me gelukt is, maar dat moet ik dan nog even afwachten: ze zitten nu nog in de 'wachtrij'. Volgende keer maar eens even kijken of 't gelukt is.
--
Ik heb nu bij Library Thing een heeeeeleboel boeken (meer dan 1000, terwijl 't maximum voor een gratis account 200 is - cool!) in mijn bezit staan, alleen was het bestand op Amazon kennelijk wel wat vervuild- er staan boeken tussen die ik helemaal niet heb (kennelijk heb ik daar ooit, in het begin van mijn Amazon-gebruik, van aangegeven dat ik ze al had om van die suggesties af te zijn, terwijl ik daardoor dus alleen maar nog meer off-center suggesties kreeg. Nu nog even verwijderen van mijn Library Thing (als ik zin heb, anders laat ik 't zo).
--
Gelukt, alle bagger is verwijderd. Nu nog een keer tijd vinden om 't op dit blog te laten zien. Wordt vervolgd, dus...
--
Nope, nog volop bagger ertussen. Zo kan ik 't natuurlijk niet showen. Ik pak de baggerschep nog maar een keertje... Okee, nu zijn 't er minder dan 300. Volgende keer weer kijken.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb nu bij Library Thing een heeeeeleboel boeken in mijn bezit staan, alleen was het bestand op Amazon kennelijk wel wat vervuild- er staan boeken tussen die ik helemaal niet heb (kennelijk heb ik daar ooit, in het begin van mijn Amazon-gebruik, van aangegeven dat ik ze al had om van die suggesties af te zijn, terwijl ik daardoor dus alleen maar nog meer off-center suggesties kreeg. Nu nog even verwijderen van mijn Library Thing (als ik zin heb, anders laat ik 't zo).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukt, alle bagger is verwijderd. Nu nog een keer tijd vinden om 't op dit blog te laten zien. Wordt vervolgd, dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was zelf zo bezig in mijn boekenkast o.a met oude jeugdboeken( toen de kinderen nog klein waren)dat ik vergat,waarvoor ik eigenlijk daar stond. Zo te zien brengt de cursus je toch ook aan het opruimen, ofschoon digitaal opruimen sneller gaat!

    BeantwoordenVerwijderen