maandag 1 maart 2010

Donald Duck twittert! en Boeken staan (toch nog?) op de kaart


Ik pleit voor een rubriek 'Fun/nieuws' voor op onze biebwebsite, die zowel door medewerkers als door (geregistreerde) sitebezoekers kan worden gevoed:
Laatst kwam ik weer de volgende 'nieuwtjes' tegen:


Sinds 12 februari kun je via Twitter een ware Duckstad Twitter-soap volgen. Via de accounts van @kwikkwekkwak, @dagobertducknl, donaldducknl, @zwarejongens, @oma_duck enz. kun je de ontwikkelingen volgen. Volg de hele Duckstad soap op de Duckstad list.
@donaldducknl is de populairste van het stel met inmiddels 1361 followers (oa dus BiebBoontje...).
Gevonden via een van mijn RSS-feeds, in dit geval die van The Next Web Nederland.


op www.boekopdekaart.nl kun je boeken die in een bepaalde plaats spelen aanmelden. Deze worden dan op een GoogleMaps geplaatst. Helaas, er staan nu nog geen boeken in Hoorn, maar ja, deze site is officieƫl ook pas in de lucht vanaf 8 maart. Nieuwe boeken kun je aanmelden via de website, of mailen naar boekopdekaart@cosmox.nl (titel/auteur, plaats(en) waar 't speelt, en liefst ook het isbn)
Gevonden via een bericht in het NoordHollands Dagblad (de papieren versie)


Vanaf 7 april is het de 'maand van het vinden'.

"De Maand van het Vinden is een intiatief van Infovaardig, Instituut voor Media en Informatievaardigheden. Tijdens de Maand van het Vinden worden er op allerlei plekken in Nederland projecten en festiviteiten georganiseerd rondom het vinden van betrouwbare informatie."
Ik ben benieuwd wat er allemaal 'gevonden' gaat worden in en over deze maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten